Knihobranie 2024

Neodmysliteľnou súčasťou jesenných mesiacov je vinobranie.
Už tretí rok po sebe neobíde ani našu knižnicu, a to vo forme "knihobrania". Namiesto hrozna na vás u nás čakajú opojné stránky kníh a množstvo zaujímavých podujatí: 

Prvé októbrové dopoludnie bude patriť tvorivým dielňam s ilustrátorkou Hedvigou Gutierrez. Podujatie je určené pre vopred dohodnuté triedne kolektívy a realizované s podporou Fondu na podporu umenia.
Prvého októbra popoludní (15.00 hod.) zrealizujeme v spolupráci s MsP a podporou mesta Prievidza podujatie s názvom Bezpečná Prievidza určené pre seniorov, ktoré im objasní, ako sa nestratiť v množstve ponúk, informácií a nestať obeťou podvodu.
Tretí október prinesie jesennú tvorivú dielňu pre zdravotne znevýhodnených študentov a popoludní o 17.00 hod. privítame autorku a etnologičku Júliu Marcinovú na besede s názvom Dotyk histórie. Obe podujatia podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Štvrtého októbra sa ocitneme v jesennom dobrodružstve s autorom príbehov pre deti a členom skupiny Polemic, Petrom Opetom, deviaty október bude patriť besedám s obľúbenou detskou spisovateľkou Gabrielou Futovou s názvom Čítanie na dlhé jesenné večery. Obe podujatia sú určené pre vopred dohodnuté triedne kolektívy a realizované s podporou Fondu na podporu umenia.

Tešíme sa na všetkých z vás, ktorí sa rozhodnete stráviť jesenné dni s dobrou knihou a v knižnici.